GadgetSaver® paisja

Përdoret për të ruajtur
mbrojtur dhe të zgjasë jetën e
paisjeve portative elektronike që janë
të dëmtuara nga uji ose lëngje të tjera.

MORE

Gadget Saver® është paisje portative e dizajnuar për të tërhequr shpejt dhe sigurt ujin, lëngjet dhe lagështinë nga paisjet portative elektronike. Thjesht vendosni paisjen në qesen Gadget Saver® mbylleni dhe lëreni minimum tetë orë .Pas tharjes ju lutem karikoni paisjen Tuaj para se ta ndezni.

Përdorimi i rregullt i paisjeve GadgetSaver®

Mund të përmirësojë performancën dhe jetëgjatësinë e punës të paisjes Tuaj të përditshme. Është i shkëlqyeshëm që të përdoret në kufje, aparate dëgjimi, kamera, MP3 players etj... Për të përmirësuar përformancën dhe për të parandaluar korrozionin, sidomos në kushtet ekstreme siq janë reshjet,temperatura të larta dhe lagështitë. Paisja Gadget Saver® mundet shpejt ti largoj lëngjet, djersën dhe spërkatjen nga paisja Juaj.